Tjedni planer

ALAT  koji omogućuje tjedno planiranja zadataka referenata kao što su

  • očevidi
  • odlasci na sastanke sa predstavnicima/stanarima
  • privatni izlasci
  • bolovanje
  • godišnji odmor

Nalazi se na meniju Objekti. Osim čistog planiranja zadataka, namjena ovog planera je i da u slučaju neke situacije, telefonskog poziva sa zgrade i t.d. ostali djelatnici znaju gdje se koji referent nalazi te kada se vraća u ured sa terena.

Tjedni planer povezan je sa Dnevnikom zgrade i prilikom unosa nove stavke ona se automatski pojavljuje na ekranu planera kao Nepreuzeta stavka dnevnika. Unos stavaka u dnevnik može obaviti bilo tko,  no raspored samo djelatnik zadužen po stavci dnevnika.

Preporučam svim kolegama bez obzira na broj zgrada kojima upravljaju , a koji to nisu do sada činili, da počnu koristiti Dnevnik zgrade na način da upisuju očevide, sastanke , kvarove  jer je izuzetno važno imati dokumentaciju sa obavljenih očevida, podsjetnik šta je na kojem sastanku suvlasnika zgrade na kojem smo bili ionako prisutni dogovoreno.

A) Planiranje očevida

Svaka prijava dežurnog djelatnika u dnevnik zgrade povezuje se sa referentom zgrade
Ulaskom u Tjedni planer  referent zgrade vidi na lijevoj strani ekrana sve evidentirane prijave tj stavke dnevnika zgrade koje se odnose na zgrade za koje je zadužen, tj.  na kojima je on referent.
Metodom odvlačenja (drag&drop) nepreuzete stavke na željeni dan u tjednu otvara se ekran za upis planiranog vremena očevida
  
Ukoliko nema potrebe za očevidom na terenu nove stavke koja je unešena u Dnevnik zgrade, referent zgrade može označiti da se ta stavka ne prikazuje u Nepreuzetim stavkama dnevnika
 

Nakon što je očevid na terenu završen, korištenjem aplikacije  mUPRAVITELJ zapisnik sa očevida napravljen,  poslan na e-mail referenta, povratkom sa terena referent iz poštanskog sandučića svog e-maila odvlači kompletan e-mail koji sadržava potpisani zapisnik i snimljene fotografije u folder Zapisnici sa očevida
 
Statusi stavaka u tjednom planeru:

B) Evidencija izlazaka

Tjedni planer namjenjen je i planiranju i evidentiranju privatnih izlazaka, godišnjeg odmora i slično……

Pomoću tipke UNOS PONAVLJAJUĆE STAVKE unosimo istu stavku za određeno razdoblje ( koristi se kod upisa godišnjeg odmora , bolovanja )