Za korisnike SUSTAVA UPRAVLJANJE ZGRADAMA

 Poštovane kolegice i kolege,

Upravitelji stambenih zgrada, potpisnici Ugovora o korištenju i održavanju SUSTAVA  Upravljanje zgradama, ove stranice postavljene su sa namjerom da se na ovome mjestu nalaze svi korisnici našeg zajedničkog projekta, a to je računalni sustav Upravljanje zgradama.
zlajo
Na ovaj način moći ćemo međusobno komunicirati te razmjenjivati ideje kako da program učinimo što boljim, a time si olakšamo ovaj tako zahtjevan, a slabo plaćen posao kojim se bavimo.
Zdravi i vesli bili, Vaš Zlatko Vlašić

.

RAZVOJ NOVOG RAČUNALNOG SUSTAVA UPRAVLJANJE ZGRADAMA

Svijet se brzo mijenja, i svake se godine nove tehnologije predstavljaju tržištu. Mnoge izgledaju čak i prenapredne, istovremeno čudne i stvarno inovativne.
Činjenica je da je teško ići u korak sa svim najnovijim tehnologijama jer se napredak događa u raznim poljima.
Razlog prelaska na novi sustav klijent-server sa kojim smo započeli ima za cilj u konačnici olakšati, ubrzati i pojednostavniti svakodnevni rad na unosu podataka i korištenju istih u davanju izvješća suvlasnicima zgrada kojima upravljamo.

Također, prelaskom na novi sustav moguće je povezivanje baze podataka sa mobilnim aplikacijama….

 

PRETHODNE VERZIJE PROGRAMA

ŠTO JE NOVO U PROGRAMU....POMOĆ NA DALJINU...
Verzija 24.7
Verzija 24.4 Verzija 24.5 Verzija 24.6
Verzija 24.1 Verzija 24.2 Verzija 24.3
Verzija 23.8 Verzija 23.9 Verzija 24.0
Verzija 23.5 Verzija 23.6 Verzija 23.7
Verzija 23.2Verzija 23.3 Verzija 23.4
Verzija 22.9 Verzija 23.0Verzija 23.1
Verzija 22.6 Verzija 22.7Verzija 22.8
Verzija 22.3 Verzija 22.4Verzija 22.5
Verzija 22.0Verzija 22.1Verzija 22.2

 

 

Ovako je zapravo počelo ….

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sva eventualna pitanja, zahtjeve za dogradnjom novih funkcionalnosti ili primjećenih grešaka u programu koristite slijedeću formu…a dodatno pojašnjenje za formiranje ovrha nalazi se ovdje

PROBLEM SA ANTIVIRUSNIM PROGRAMIMA


jakovažnoU zadnje vrijeme primijetili smo da se priličan broj Vas korisnika žalio na greške u Programu, nakon čega smo pregledom backupa podataka ustanovili korumpiranost alatzaodrzavanjebaze podataka, i to kod onih koji koriste neke antivirusne programe !
.
MOLIMO VAS DA SVAKAKO ŠTO PRIJE UČINITE SLIJEDEĆE :
.
  • – u antivirusnom programu koji koristite ISKLJUČITE IZ BILO KAKVE KONTROLE osnovni folder u kojem se nalazi aplikacija kao i sve podfoldere. Ovo je potrebno napraviti na serveru i SVIM radnim stanicama!
.

Prilikom slijedeće prijave greške zamolit ćemo da se spojimo na vaše računalo.
.
Ukoliko je došlo do korumpiranosti baze podataka, a niste učinili kako je gore navedeno, takvu intervenciju ćemo posebno zaračunati na mjesečnom računu održavanjazlajo
.