Digitalna Europa i Assist-ITd.o.o.

Prema Nacionalnom planu za oporavak i otpornost 2021.-2026. najavljeni su vaučeri i bespovratna sredstva koja se mogu upotrijebiti za digitalizaciju poslovanja.

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

Nakon što smo se prijavili za upis u Katalog pružatelja usluga – područje “Vaučer za složena digitalna rješenja” temeljem poziva Ministarstva gospodarstva Republike Hrvatske sa osobitim zadovoljstvom Vas možemo obavijestiti da je društvo Assist-IT d.o.o. uvršteno na listu podobnih kreatora modernih računalnih programa koji posjeduju kvalitetu na nivou zahtjeva koje je postavila Digitalna Europa.

VAUČER ZA SLOŽENA DIGITALNA RJEŠENJA

Ostvarite do 19.900,00 € bespovratne potpore uz 60% sufinanciranja.

Voucher se odnosi na uslugu uvođenja složenih digitalnih rješenja koja digitaliziraju procese poduzeća i unaprjeđuju poslovanje, kao što su:
  • digitalizacija poslovnih procesa upravitelja zgradama kroz Sustav Upravljanje zgradama  od fakturiranja do računovodstva i upravljanja  zgradama do poslovne analitike poslovanja i izvješćivanja predstavnika suvlasnika i samih suvlasnika
  • rješenje za Internet eSuvlasnik komunikacija putem WEB sučelja
  • digitalno rješenje za produktivnost  mUpravitelj za djelatnike upraviteljske tvrtke
  • rješenje za upravljanje odnosima s klijentima kroz platformu za kreiranje kampanja, donošenja odluka suvlasnika zgrada i slanje obavijesti mSuvlasnik

Program Digitalna Europa (DIGITAL) novi je program financiranja EU-a usmjeren na uvođenje digitalne tehnologije poduzećima, građanima i javnim upravama. Programom Digitalna Europa osigurat će se strateška financijska sredstva za odgovor na te izazove, podupirući projekte u pet ključnih područja kapaciteta: superračunalstvo, umjetna inteligencija, kibersigurnost, napredne digitalne vještine i osiguravanje široke upotrebe digitalnih tehnologija u cijelom gospodarstvu i društvu, među ostalim putem digitalnoinovacijskih centara.

S planiranim ukupnim proračunom od 7,5 milijardi EUR (u tekućim cijenama) cilj mu je ubrzati gospodarski oporavak i oblikovati digitalnu transformaciju europskog društva i gospodarstva, što će donijeti koristi svima, a posebno malim i srednjim poduzećima.