Nova Verzija 4.5

1) Honorari

  • Omogućena je isplata HONORARA i na tekući račun tj ukinuta je kontrola polja. Sukladno promjenama koje se nastupile nakon 1.1.2023. honorare je moguće isplaćivati i na TEKUĆI RAČUN, drugim riječima nije više uvijet ŽIRO RAČUN ZA ISPLATU HONORARA.

Članak 6.

U članku 15. stavku 2. riječ: »žiroračun« zamjenjuje se riječima: »račun za plaćanje sukladno propisu kojim se uređuje platni promet«.

2) Tiskanje uplatnica – veće količine

  • uz ispis u PDF omogućen je ispis podataka za tiskanje u txt datoteku. Datoteka se, kao i PDF, šalje u tiskaru, a tiskara zatim iz sadržanih podataka formira uplatnicu. Za razliku od ispisa u PDF ovaj način je nevjerojatno brz (15.000 stranica u manje od 60 sekundi) te omogućuje tiskari da uplatnice kovertira u koverte bez prozorčića te na njima ispiše primatelja i adresu odnosno napravi neku promjenu.
    Struktura je razvijena u suradnju sa tiskarom Impressio Cvitković iz Tuheljskih Toplica te ako koristite njihove usluge možete odmah početi raditi na taj način. U slučaju da koristite usluge neke druge tiskare neka nas kontaktiraju kako bi im poslali strukturu na pripremu (moguće da će neka tiskara to
    i posebno naplatiti)